torsdag 3. mars 2011


VIL MAN HA NOE GJORT, MÅ MAN GJØRE DET SELV!

Det har gått 3890 dager, og mitt hjerte har banket for deg ca 392 millioner ganger på de snart 11 årene vi har vært sammen. Det er utrolig hva man kan finne ut på nettet.. Du har gitt meg to fantastiske unger, og sammen har vi fått oss et drømmehjem. Alt i alt er jeg på et sted i livet der jeg er 100% fornøyd!!!
Bortsett fra èn ting...
På alle disse årene har vi pustet inn ca 33.610 tusen liter luft... pusta du det ut igjen,eller lagra du det opp i hodet??

Så langt i vårt forhold har du hatt 10 Valentines dager å fri på.. 10 julaftner, 10 nyttårsaftner, 10 bursdager, sånn gjennomsnittelig.. 8 Juli ble vi sammen,det har vært 10 sånne og! Og så har du alle hverdagene du kunne fridd på da. Det har foreksempel vært 556 Mandager.. eller 556 TORSDAGER;) Ja, du skjønner vel tegninga nå kjære?
Jada,det har nok vært et par skuddårsdager underveis, der jeg kunne benytta meg av kvinnenes dag til å fri, jeg tar på meg den altså.. Men må jeg da minne deg på,at minus mine to muligheter,så har DU hatt 3888 muligheter??
Jeg er jo egentlig litt tradisjonell på det punktet,har jo "alltid" drømt om å bli fridd til. Men jeg burde nå ha skjønt tegninga da du allerede i starten av forholdet sikra deg mot sånt, ved å inngå en avtale med en kompis der "Jeg skal fri når han har fridd", og dere tillegg er så lure at den andre sier det samme.. Vel,shame on me... (men Tom Harald.. NÅ sliter du!!!)

Men jeg er ferdig med å vente!! Vi vet begge at vi hører sammen, og det er ingen andre i hele verden jeg kunne tenke meg å slite ned sofaen med.. Bortsett fra Keanu Reeves da...
Vi har flere ganger diskutert bryllup, helt ned til hvem vi ville invitert. For ikke å glemme at jeg har jo allerede kjøpt brudekjolen, et godt tilbud som DU sa jeg burde slå til på!
Du sa også til meg engang vi prata om bryllup, at hvis jeg fortalte deg hva du skulle si, og hvordan jeg ville ha det, så kunne du godt fri.. Jeg lurte en stund på om jeg teknisk sett ble fridd til da??

Men hvis du nå tror at dette er et romantisk frieri fra min side, så må du tro om igjen kjære! Tilogmed ringer får komme en annen gang.
Da vi passerte 10-års jubilèet vårt i all stillhet, sa jeg til deg at; Nå har jeg venta i 10 år på at du skal få ut fingeren,så fra nå av er du fritt vilt, JEG venter ikke på neste skuddårsdag!!
Du bare flirte av meg, så TOUCHÈ!!!

For å sitere Sebastian fra "den lille havfruen", - Vil du ha noe gjort, må du gjøre det selv!

Så dette går som følger, Hønnibønnien min;

Jeg elsker deg over alt på jord
Knut Erik Treigen... Øøøøh, jeg mener TEIGEN!!!
Jeg har prata med presten, og du må holde av september 2012... Da blir du gift!!!

Så gratulerer min kjære Keka.. Du er FORLOVA!

Nuss fra din Catrine

2 kommentarer:

  1. Heiane, har ikke ord. Du er rå flink på å skrive!!! Dette var perfekt:) Gratulerer mine venner <3

    SvarSlett
  2. For en fantastisk måte å gjøre det på. Om jeg må vente i 10 år så kanskje jeg hermer etter deg. Men har 5 år på meg ennå :p

    Gratulerer så mye! :D

    SvarSlett